O cariera de succes

3 calităţi esenţiale pentru un manager de succes

Într-o eră în care start-up-urile digitale surclasează adeseori companiile cu tradiţie, iar joburile viitorului încă nu s-au inventat, materiile obişnuite predate în şcoli se dovedesc insuficiente pentru succesul unui manager.

businesswoman-617129_960_720

Psihologii au identificat 3 calităţi principale ale unui manager de succes:

  • Adaptabilitatea

Adaptabilitatea este cea dintâi regulă a economiei actuale, în care metode noi de rezolvare a problemelor generează modele de afacere inedite şi fac ca planurile cincinale de altă dată să fie complet demodate.

  • O gândire la 360 de grade

Managerii cei mai eficienţi nu sunt cei care rezolvă o sarcină în cel mai scurt timp posibil, ci aceia care concep strategii menite să stea în picioare chiar dacă planul A sau B sau C nu funcţionează. Ei scanează orizontul în permanenţă şi sunt capabili să descopere imediat nişele şi  oportunităţile care apar.

  • Empatia

Este cea mai fină dintre cele 3 calităţi şi, dintr-un punct de vedere, este cea mai importantă. Unii o percep ca pe o slăbiciune, dar în realitate ea este o forţă. Managerii empatici sunt capabili să gândească de două ori mai mult decât alţii şi să anticipeze nevoile clienţilor, ale colegilor şi ale partenerilor de afaceri.

Cursul de manager de proiect asigură însuşirea competenţelor specifice acestei profesii. Are o metodă unică de învăţare: studiaţi acasă, în propriul ritm, iar preţul este foarte accesibil. Puteţi achita cursul ca pe un abonament lunar, la un preţ foarte avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *