Cursuri Frumusete si Sanatate

3 ingrediente miraculoase în cosmetică

Sunt puține domenii care nu țin cont de modă, iar cosmetica este una dintre ele! Cu o istorie de peste 10 000 de ani, pasiunea omului pentru propria frumusețe s-a bazat adesea pe acele ingrediente care și-au demonstrat eficiența, în detrimentul modelor trecătoare și a descoperirilor înșelătoare. 3 ingrediente cunoscute din vechime reprezintă adevărate miracole în cosmetică!

  1. Mierea este una dintre cele mai vechi „miracole” cosmetice descoperite de om. Acest ingredient este puternic hidratant, dar și util în curățarea tenurilor grase sau acneice. Mierea este folosită în industria cosmetică pentru proprietățile sale de înmuiere și de curățare a pielii și părului. Ea atrage umezeala în piele, oferind o barieră protectoare în balsamurile de buze și în produsele de curățare.
  2. Extractul de Aloe Vera are efecte benefice de calmare a pielii, fiind folosit din timpuri străvechi, inclusiv pentru vindecarea arsurilor solare. Extractul de Aloe Vera este utilizat în produsele de destinate pielii sensibile și nu numai, de la creme până la săpunuri. Acest ingredient calmează vindecă și hidratează pielea.
  3. Uleiul de argan este cunoscut și drept „aur lichid”, datorită proprietăților sale intens hrănitoare și hidratante. Acest ulei miraculos este folosit în formularea produselor pentru îngrijirea feței și corpului, datorită faptului că hrănește pielea, o vitaminizează și o lasă netedă și luminoasă.

Descoperă și alte miracole cosmetice în cursul de Cosmetică și machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *