cursuri eurocor

3 pași simpli pentru a te asigura că pronunți perfect cuvintele în limba engleză

A învăța o limbă străină nu este întotdeauna ușor și descurajarea abia așteaptă să te cuprindă și să te facă să renunți la acest demers. Chiar dacă gramatica și scrierea pot fi învățate cu muncă și exercițiu, pronunția, partea cea mai importantă, până la urmă, rămâne adesea dificilă. Din acest motiv ne-am gândit să-ți prezentăm 3 pași simpli pentru a te asigura că pronunți perfect cuvintele în limba engleză:

Acceptă că limba engleză este, pe alocuri, o limbă ciudată.

Uneori poți găsi tipare ușor de urmărit în gramatica limbii engleze, dar alteori limba engleză nu are sens deloc. De exemplu, nimeni nu pară să știe de ce substantivul „mouse” devine la plural „mice”, în timp ce substantivul „house” devine „houses”. Din păcate, există la fel de multe excepții pe câte reguli, în limba engleză. Este ușor să te declari învins/-ăînvățând cum să vorbești limba engleză în mod corespunzător, dacă încerci să găsiți un motiv pentru toate. Sfatul nostru: acceptă formele corecte fără îți pui prea multe întrebări.

Nu uita: totul la timpul lui

Studierea limbii engleze timp de o oră o dată pe săptămână nu este de obicei suficientă pentru a face progrese reale. Cea mai bună modalitate de a-ți îmbunătăți rapid progresul este să petreci cel puțin câteva minute exersând în fiecare zi. Concentrează-te cât mai mult posibil de fiecare dată când înveți și provoacă-te să asculți, să citești și chiar să pronunți lucruri în limba engleză, chiar dacă pare dificil. Dacă vrei să vorbești fluent limba engleză, trebuie să faci consideri parte esențială a vieții tale de zi cu zi.

Află cum să obții mai mult din ce înveți

Când studenții ascultă un vorbitor nativ englez vorbind, se concentrează în general pe înțelegerea tuturor cuvintelor. Acest lucru este cu siguranță important, dar există mult mai mult de învățat prin ascultare. Încearcă să asculți nu numai ceea ce înseamnă cuvintele respective, ci modul în care persoana respectivă le spune. Observă care sunt cuvintele pe care persoana le folosește într-o propoziție sau când pronunță „ya” în loc de „you”. Încearcă să îți amintești aceste detalii data viitoare când vorbești și limba engleză va începe să sune mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *