Cursuri Frumusete si Sanatate

3 trucuri pentru aplicarea corectă a mascarei

Vrei și tu ca genele tale să fie mai groase? Vrei să ai gene lungi, lungi, ca picioarele fotomodelelor? Ți-e teamă că nu vei reuși să aplici corect mascara și vei arăta ca un ursuleț panda? În acest articol iți prezentăm trei trucuri utile pentru aplicarea corectă a mascarei. Iți vom spune cum să alegi, dar și cum să aplici în mod corespunzător rimelul potrivit.

Uite cum poți avea și tu o privire seducătoare:

  1. Alege produsul potrivit!

Exista câte un fel de mascara potrivit pentru aproape orice fel de problemă a genelor: pentru un plus de volum, alungire, definire, creștere mai rapidă, rezistență la apă. Există, de asemenea, foarte multe produse care combină aceste efecte. Primul pas către genele de vis: identificarea problemelor existente. Încearcă să răspunzi sincer la întrebarea: ce nu-mi place la genele mele? Așa vei putea alege produsul potrivit.

  1. Aplică celelalte produse de machiaj înainte!

Dacă intenționezi să porți un machiaj complet și vrei să folosești fard de ochi, eye-liner sau orice alt produs pentru machiajul ochilor, aplică aceste produse înainte să aplici rimelul. Acest truc te va ajuta să te asiguri că nu vei întinde rimelul și că nu te vei murdări încercând să aplici alte produse în jurul acestuia.

  1. Zig-zag în două straturi

Aplică mascara folosind mișcări în zig-zag și două straturi de produs. Mișcările în zig-zag vor adăugă un plus de lungime și volum genelor și pot preveni chiar și îmbâcsirea și lipirea acestora. Două straturi de produs sunt suficiente: excesul de mascara poate cauza uscarea genelor, dar și un look vulgar. De asemenea, poate crea un aspect îmbâcsit.

Mai multe sfaturi pentru un machiaj perfect poți găsi AICI.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *