Articole Eurocor

Alice in Tara Limbii Engleze

Mother and daughter writing togetherAsemenea lui Alice care s-a trezit intr-o zi in Tara Minunilor, copilul dumneavoastra „se va trezi” intr-o zi adult, va trai intr-o lume in care se calatoreste si se interactioneaza mult, o lume aproape fara granite, plina de noi provocari. Pregatiti-l pentru un viitor mai bun! Oferiti-i copilului dvs. sansa de a invata de mic engleza, limba cea mai vorbita din lume! Acum, gratie cursului Eurocor Engleza pentru Copii, invatarea acestei limbi a devenit usoara, distractiva, relaxanta, ca un joc!

ESTE ACEST CURS POTRIVIT PENTRU FAMILIA TA?

• DA, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani.
• DA, indiferent cat de nazdravan este copilul dvs.! La Eurocor, toata familia poate invata intr-un mod distractiv si amuzant! Micutul va considera studiul un fel de joc si va asimila rapid, fara efort, cuvintele noi.
• DA, copilul poate asculta impreuna cu dvs. CD-urile inregistrate cu vorbitori nativi, ca si cand ati fi la Londra!
• DA, pentru ca metoda de studiu Eurocor face ca relatia parinte-copil sa fie mai stransa, sa se bazeze pe un hobby inteligent, oferindu-va ocazia de a va relaxa intr-un mod util.
• DA, pentru ca se invata rapid si usor, repetand doar 15 minute pe zi! Cuvintele noi, expresiile uzuale si chiar unele reguli de gramatica sunt explicate cu ajutorul unor personaje haioase, ca cele din desenele animate. Lectiile cuprind dialoguri atractive intre personajele cursului, care il vor ajuta pe cel mic sa-si insuseasca rapid termenii noi.

CE AVANTAJE AVETI?

√ ECONOMISITI BANI! Gata cu meditatiile particulare la profesor!
√ ECONOMISITI TIMP! Nu este nevoie sa faceti drumuri lungi si obositoare pana la profesorul meditator, sa-l duceti si sa-l aduceti pe cel mic dupa un program rigid! Puteti studia impreuna cu micutul dvs. acasa, in parc sau chiar in vacanta, in functie de dispozitia lui si de programul dvs.

CE PRIMITI?

» 9 caiete de curs, pline de imagini haioase, fraze simpatice, jocuri, care il vor ajuta pe cel mic sa invete, in joaca, engleza!
» 9 CD-uri inregistrate cu vorbitori nativi, pentru o pronuntie de invidiat!
» aveti la dispozitie Gratuit GHIDUL PENTRU PARINTI, pentru a va ajuta copilul in timp ce invata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *