Cursuri de Marketing

Ce spun bloggerii despre Cursul de Publicitate?

Publicitatea este un domeniu promițător, fascinant, profesionist, un domeniu în care specialiști în marketing și comunicare promovează produse, servicii și idei. Vrei să afli mai multe despre advertising? Iată ce spun bloggerii despre Cursul de Publicitate, despre acest domeniu, dar și despre motivele care le-au determinat să-si continue dezvoltarea profesională în această direcție.

„Publicitatea (sau advertising-ul) este un domeniu care m-a preocupat tot mai mult în ultimii ani. Deoarece sunt foarte prezentă în online și trebuie să fac eforturi constant să îmi promovez cât mai bine conținutul de pe blog, am găsit foarte practic un curs despre publicitate care să mă ajute să îmi fac treaba mai bine”, susține Hadasa, de la hadasascrie.ro. Aceasta a apreciat limbajul simplu, ușor de înțeles al lecțiilor de Publicitate, dar și exemplele și exercițiile care ajută studenții să învețe mai ușor și mai repede.

Ioana, de la ioanaradu.com, a ajuns deja la cel de-al doilea caiet de curs (lecțiile 3 și 4). Se declară mulțumită că poate învăța când, unde și cum vrea, fără prea mari bătăi de cap: „Aşa cum am menţionat şi în materialul anterior, am ales să studiez prin corespondenţă pentru că de 8 luni mă împart între România şi Suedia. La fiecare 2 luni, 3 sau chiar 4, iau avionul şi schimb locaţia, însă îmi păstrez activitatea pe care o desfăşor şi, în paralel, încerc să investesc în mine pe segmentul educaţional. Îmi merge super bine formula aceasta de studiu din cadrul ESCC (Şcoala Europeană de Cursuri prin Corespondenţă). Mi-e uşor să învăţ chiar dacă am un program încărcat şi chiar şi în ciuda faptului că nu am domiciliul fix pe perioada studiilor”.

Cât despre costuri… „Chiar simt că se merită investiţia. Pot plăti cursul şi integral, însă eu am preferat să plătesc fiecare caiet de curs în parte, adică lunar, după ce îl primesc, astfel încât să dau treptat banii şi să nu-i simt :D”, susține Ioana.

Cursul de Publicitate a fost creat atât pentru cei care își doresc un job în domeniu, cât și pentru specialiștii care vor să-și continue dezvoltarea profesională, fie că aceștia lucrează în agenții de publicitate, în departamente de marketing sau pentru propriile bloguri. Acesta este format din 12 caiete cu 2 lecții fiecare și este un curs orientat practic, care pune accent atât pe însușirea unor cunoștințe teoretice, cât și pe exerciții și teme utile. Exemple din domeniul publicității sunt oferite spre dezbatere, ca viitorul specialist să poată aplica ușor toate principiile care guvernează advertising-ul.

Află mai multe despre curs aici.

One Comment

  1. Admit (inca o data) faptul ca sunt extrem de multumita de Cursul de Publicitate pe care am ales sa-l urmez la Eurocor. Va multumesc pentru ca faceti aceasta experienta sa fie atat de „la indemana” de oriunde as fi in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *