Cursuri Frumusete si Sanatate

Cum să ai un păr frumos, sănătos și îngrijit

Cum să ai un păr frumos, sănătos și îngrijit tot timpul? Cum să ai grijă de cel mai bun prieten al tău, ca femeie și doamnă? Contrar melodiei, nu diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, ci chiar părul ei. Părul nostru suferă când noi înșine suferim. Este afectat de stres. De vremea rece. Umedă. De hrana necorespunzătoare. De lipsa noastră de timp. Chiar și de lipsa noastră de respect, dragoste și îngrijire.

Foto: instagram.com/tonyastylist
  • Produse de calitate! Îndrăgește-ți părul! Pentru el, dacă nu pentru tine, hrănește-te și hidratează-te corespunzător. Utilizează produse de calitate, care vor menține strălucirea buclelor tale și-ți vor răsfăța simțurile. Toamna și primăvara, la nevoie, apelează la suplimentele alimentare și vitaminele pentru păr.
  • Tunde vârfurile! Vârfurile despicate, moarte, strică aspectul părului și îngreunează realizarea oricărei coafuri. Părul, ca și tine, trebuie să fie viu și zburdalnic. Te-ai săturat de frizeri lipsiți de talent și coafuri urâte, dar cu pretenții? Noi îți arătăm CUM!
  • Iubește-ți părul și nu îl agresa. Utilizate în exces, produsele de styling și aparatele de coafat pot să-ți afecteze părul. Folosește-le cu măsură, dacă îți dorești un păr superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *