Articole Eurocor

Cum să alegi buchetul de flori potrivit

Alegerea florilor potrivite pentru diferite ocazii poate fi o adevărată provocare. S-ar putea să vă întrebați: „Ce fel de flori ar trebui să fac cadou unei mirese sau unei gazde? Ce culoare ar trebui să aibă florile alese? „Mulți factori trebuie să luați în considerare înainte de a alege sau a crea un buchet potrivit pentru a fi oferit unei doamne. Veți alege mai ușor buchetul de flori potrivit dacă știți ce înseamnă fiecare floare în parte.

  1. Culori și simboluri

Dacă alegeți un buchet de flori pentru o aniversare, puteți alege orice culoare. Totuși, ar trebui să evitați roșul, care este culoare pasiunii, dar și să aveți în vedere că florile galbene simbolizează prietenia și pot fi perfecte pentru o astfel de ocazie. Margaretele, narcisele, crinii imperiali și bujorii se pretează foarte bine și vor face orice doamnă fericită.

  1. Ce floare rostește „Mulțumesc!”

Când vine vorba de mulțumiri, trebuie evitate florile asociate cu dragostea și pasiunea, precum trandafirii sau orhideele. Garoafele și garofițele, crinii și margaretele sunt florile care simbolizează cel mai adesea acest cuvânt magic, „mulțumesc”.

  1. Despre dragoste și pasiune

Toate florile sunt asociate cu dragostea și pasiunea, dar trandafirul este cea mai faimoasă floare oferită din dragoste. O alternativă bună poate fi un buchet de lalele roșii, mai ales dacă doamna nu apreciază trandafirii. Pentru o primă întâlnire, trandafirii roz și bujorii sunt ideali.

Află mai multe despre flori și buchete spectaculoase AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *