Cum sa

Cum să gătești exact ca un chef

Cum să gătești exact ca un chef, deși ai pus doar de câteva ori mâna pe o tigaie și ți-e frică să faci chiar și cartofi prăjiți? Internetul îți oferă o multitudine de soluții și rețete magice, destinate chiar și celor mai puțin înzestrați la capitolul gătit. Află cum să pregătești cina perfectă, cu minim efort:

  • Pagina de Facebook Savuros.TV e una din preferatele noastre. Aici găsești o rețete rapide, prezentări pas cu pas și idei ușor de urmat. Accesează deci pagina de facebook Savuros.TV sau urmărește clipul de mai jos.

Pui ca cuptor cu legume – un pui mai delicios ca acesta cu sig…

Pui ca cuptor cu legume – un pui mai delicios ca acesta cu siguranță nu ați gustat!Vezi aici rețeta completă => http://savuros.tv/recipe/pui-ca-cuptor-cu-legume-un-pui-mai-delicios-ca-acesta-cu-siguranta-nu-ati-gustat/Dă "Like" paginii Savuros.TV și de azi vei primi zilnic cele mai populare rețete video!

Posted by Savuros.TV on 7 Aprilie 2017

  • Nu uita că băutura potrivită poate salva o rețetă banală. Alătură vinul roșu potrivit unui filetto di manzo (pe romanește – mușchi de vită, dar varianta italiană te poate ajuta să incepi o conversație plăcută depre țarmurile mediteranene).

  • Conversația e cheia! O discuție plăcută, între prieteni cu zâmbetul pe buze, reprezintă desertul perfect. Servește-o fierbinte, cu o cană de vin fiert sau ciocolată caldă.
Foto: Pinterest Cooking With Curls
  • Dacă vrei să descoperi mai multe despre arta culinară, aruncă o privire AICI și descoperă cât de bun poți deveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *