Cum sa

Cum să grădinărești la bloc

Cum să grădinărești la bloc? Folosește balconul!

Grădinăritul reprezintă o activitate plăcută și relaxantă, care te ajută să fii mai aproape de natură și îți poate oferi imense satisfacții. Ce te faci, însă, dacă nu locuiești la bloc? Balconul apartamentului tău de toate zilele se va dovedi gazda ideală pentru propria ta grădină, dacă pui la bătaie un pic de pricepere și imaginație.

Foto: Facebook.com/Artsandclassy

Chiar și într-un balcon mic ghivecele dispuse pe verticală reprezintă soluția perfectă pentru maximizarea spațiului. În plus, acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme și poți folosi jardiniere pentru marginile balconului, coșuri sau cutii pentru sol sau spaliere pentru plantele agățătoare. Ideal este ca numărul de ghivece să crească pe parcurs, așa ca nu cumpăra prea multe de la început, căci plantele au nevoie de spațiu și lumină pentru a crește și a se dezvolta.

Poți cultiva în mica ta grădină chiar și legume sau plante aromatice și astfel vei consuma mereu alimente sănătoase. Ardeii, roșiile, busuiocul sau menta vor fi mereu proaspete și aromate și vor oferi balconului tău un aspect cald și rustic. Cultivând propriile legume vei mânca mai sănătos, protejându-ți sănătatea și economiile.

AICI găsești toate detaliile despre o alimentație sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *