Cursuri de management

Cum să organizezi o nuntă în câteva luni

Să organizezi o nuntă nu e uşor, cu atât mai mult cu cât îţi doreşti să o organizezi într-un timp cât mai scurt. Iată câţiva paşi pe care trebuie să-i urmezi ca să organizezi rapid o nuntă fantastică:

nunta

1.Pregătirea sufletească

Porneşte la drum cu o minte deschisă şi flexibilă. Fii pregătit ca, uneori, să te abaţi un pic de la viziunea asupra nunţii tale de vis, pentru a te adapta realităţii. Nu încerca să controlezi totul, în detaliu. Întâmpină situaţiile care apar cu flexibilitate şi o doză binevenită de umor.

2. Hotărăşte un buget şi respectă-l

Ia în considerare, cu atenţie, sumele pe care va trebui să le plăteşti. E posibil să trebuiască să gândeşti o redimensionare a evenimentului pentru a fi în acord cu bugetul disponibil. Nu e indicat să te bagi în cheltuieli prea mari, peste puterile tale şi să-ţi începi căsnicia cu un credit sau o gaură considerabilă în buget.

3. Discută cu partenerul de viaţă şi stabiliţi împreună lista invitaţilor.

Hotărâţi împreună câţi oameni puteţi invita, cu bugetul şi spaţiul disponibil.

4. Cumpără un caiet pentru organizare.

E bine să aibă coperţi sau alte spaţii de depozitare în care să poţi pune broşuri şi decupaje. Caietul te va ajuta să-ţi organizezi ideile şi să păstrezi toate informaţiile de contact într-un singur loc

5. Fă o listă de „Lucruri pe care le ai de făcut”.

6. Alege locaţia pentru eveniment.

7. Gândeşte-te la o tematică interesantă.

E mai bine să ai parte de o super petrecere, decât de un eveniment anost. Fii creativ şi încearcă să plănuieşti ceva cât mai distractiv.

8. Hotărâşte data nunţii şi o dată alternativă.

9. Ia legătura cu un preot care să conducă ceremonia religioasă.

O nuntă reuşită este începutul unei căsnicii de bun augur. Dacă vrei ca evenimentul să iasă perfect, urmează în prealabil Cursul de organizator nunţi. Cursul are o durată scurtă – e compus din numai 6 module, conţinând informaţii preţioase, concentrate. Materialele tipărite şi cele online îţi dau posibilitatea să studezi acasă, când ai timpul şi dispoziţia necesară.

Ca să verifici dacă acesta este cursul pe care îl cauţi, accesează LECŢIA DEMO GRATUITĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *