Cum sa

Cum să pregătești o cină fabuloasă

Dacă nu ești Wonder Woman (sau Superman, după caz) și nici nu-ți dorești prea tare să te prefaci că ești, sigur ai trecut prin multe momente jenante în care n-ai știut cum să faci față unei vizite. Timpul nostru este limitat și jobul ne împiedică adesea să fim gazde la fe de bune ca bunicile noastre. Este firesc și nimeni nu ne judecă prea dur pentru asta. Totuși, dacă am părăsit întocmai și la timp cuibul părintesc, trebuie să învățăm și să oferim o cină fabuloasă, fiindcă niciodată nu se știe când vom avea nevoie de această super putere și… chiar și dragostea profesională trece prin stomac, după cum spun înțelepții. Așadar, iată 5 sfaturi pentru o cină fabuloasă:

  1. Învață! Arta culinară este și ar trebui tratată la fel ca orice abilitate. Se învață mai ușor decât o limbă străină, din confortul propriei case. Acum, toată informația de care ai nevoie este online, GRATUIT.
  2. Investește! Trebuie să acorzi puțin timp gătitului, dar și puțin drag. Nu ești la școală sau la birou, iar dacă te distrezi și inventezi noi rețete, mâncarea va fi mult mai gustoasă!
  3. Compensează! Cea mai proastă friptură va fi repede uitată dacă ai la îndemână un pahar de vin bun, ales cu atenție și-ți întâmpini oaspeții cu zâmbetul pe buze.
  4. Zâmbește! E important să alegi rețete simple la început și să te bucuri de fiecare rezultat pozitiv, împreună cu ai tăi. Critica își are locul în bucătărie doar dacă ești chef la un restaurant cu stele Michelin.
  5. Joacă-te! După ce ai învățat câteva lucruri, e timpul să te joci cu rețetele preferate. Ce poate fi mai amuzant ca joaca în bucătărie?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *