Cum sa

Cum să pregătești paste cu legume

Cum să pregătești paste cu legume, exact ca un chef, în mai puțin de jumătate de oră? În primul rând trebuie să știi că cel mai important instrument în bucătărie este chiar mintea ta, plină de rețete delicioase și idei ingenioase. N-ai apucat încă să experimentezi cum se cuvine în bucătărie? Descoperă AICI toate secretele unui chef, chiar acum!

Sau experimentează și tu, utilizând rețeta noastră delicioasă!

Ingrediente:

Un borcan roșii mărunțite/pasate

O bucată zucchini

Ardei gras în cât mai multe culori

Capere

Măsline negre

200 g ciuperci

100 g paste făinoase deja fierte

100 ml apă

Busuioc, piper mozaic

2 linguri ulei măsline

Adaugă toate ingredientele tăiate cubulețe într-un vas antiaderent, cu excepția mirodeniilor. Gătește la foc mediu 5 minute, după care se redu la minimum focul și gătește pastele aproximativ 20 minute. La final, adaugă un pic de ulei de măsline, busuiocul și piperul proaspăt măcinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *