Cursuri Frumusete si Sanatate

Cum se face o mască de față pentru ten normal

Tenul normal este specific copilăriei și tinereții. Așadar, acest tip de ten nu are nevoie de un ritual complex de îngrijire, dar asta nu înseamnă că igiena și hidratarea nu ar trebui să se numere printre preferințele posesoarelor de ten normal.

Preferințele și așteptările persoanelor cu ten normal tind să conteze mai mult decât imperfecțiunile specifice altor tipuri de ten, care au nevoie de tratamente corespunzătoare. Cu alte cuvinte, chiar și cei cu piele aparent fără cusur pot simți ocazional un pic de uscăciune sau un mic exces de sebum într-o anumită zonă.

Raportați-vă la tenul normal ca fiind un ten cu cea mai mare parte a pielii cu aspect neted, catifelat, plus câteva zone cu probleme minore, greu de observat la prima vedere. Pentru tratarea micilor imperfecțiuni care apar la un ten normal, masca de mai jos este o soluție bună.

Mască pe bază de iaurt pentru ten normal

Dacă tenul normal și-a pierdut strălucirea, această mască reprezintă o soluție excelentă pentru dumneavoastră. Iaurtul oferă o exfoliere blândă și îmbunătățește elasticitatea pielii. Mierea oferă un plus de hidratare.

Încercați și dumneavoastră!

Ingrediente:

  • 3 linguri de iaurt normal
  • 1 linguriță de miere organică

Procedură: Amestecați ingredientele într-un bol de sticlă. Aplicați masca pe față folosind o dischetă de bumbac. Așteptați timp de aproximativ 15 minute. Clătiți-vă fața cu apă călduță.

Mai multe trucuri pentru un ten perfect găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *