Avantajele cunoasterii unei limbi straine

Cum și de ce să înveți italiană

Italia nu este doar leagănul civilizației europene, după Grecia, ci și o țară superbă, cu o climă blândă, obiective turistice importante și o economie puternică. Ai nevoie și de alte motive pentru a învăța italiană? Iată cum și de ce să înveți:

  • Cele mai multe obiective din patrimoniul UNESCO se află în Italia. Unde altundeva vei avea ocazia să vizitezi atâtea locuri fascinante?
  • Italia are o economie puternică și tot mai mulți angajatori caută vorbitori de italiană. Se poate dovedi șansa ta!
  • Italiana este cea mai apropiată limbă de latină și foarte asemănătoare cu limba română. Ce poate fi mai ușor?
  • Nu vei mai avea nevoie de subtitrări pentru filmele lui Fellini’s, Visconti, Pasolini și Sorrentino. În plus, vei aprecia operele lui Vivaldi, Rossini, Verdi și Mozart la adevărata lor valoare.
  • Italiana este limba cu cele mai multe cuvinte pentru diferite feluri de mâncăruri. Experiența ta culinară va fi întregită.
  • Când vine vorba de modă, Italia este în top. Alături de Paris, Londra și New York, Milano găzduiește unul dintre cele mai celebre festivaluri de modă.
  • Vei putea citi Divina Comedie, celebra operă a lui Dante, în original.

Cu metoda potrivită de studiu, poți învăța repede una dintre cele mai frumoase limbi existente: italiana. Cursul de italiană pentru începători te va ajuta să faci primul pas către o țară fascinantă, cu o puternică comunitate de români. Ramona, de la rokolla.ro, a testat primele 4 lecții de italiană și susține că apreciază faptul că în acest mod poate învăța acasă, la orice oră vrea și fără să-i stabilească altcineva programul. „În speranța că următoarele lecții nu vor fi peste nivelul meu de înțelegere, îndrăznesc să trec la următoarea etapă și sunt tare nerăbdătoare să văd despre ce este vorba în următoarele lecții„, susține ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *