Articole Eurocor

Daca „toate drumurile duc la Roma”, haideti sa invatam impreuna limba italiana!

maxresdefault„Tutte le strade portano a Roma” – „Toate drumurile duc la Roma”, sau cel putin asa spune o straveche zicala, de care sunt convinsa ca ati auzit si voi.

Si, daca tot duc drumurile la Roma, ne-am gandit sa invatam impreuna limba italiana, pentru a ne putea descurca in frumoasa Italie, tara incarcata de istorie si de cultura. Vreti?

Cursul Eurocor Italiana Incepatori este solutia ideala pentru oricine vrea sa fie mai aproape de visele sale! Un job mai bine platit in strainatate, avansarea dorita, oportunitati de afaceri, discutii cu prietenii de peste hotare, vacante de neuitat – indiferent care iti este visul acum, esti doar la un pas de acesta! Inveti limba italiana rapid, simplu si confortabil, cu doar 15 minute de studiu pe zi! Da, numai 15 minute pe zi sunt necesare, iar la sfarsitul cursurilor vei vorbi fluent limba italiana!

La Eurocor vei invata usor limba italiana, cu doar 15 minute de studiu pe zi, avand la dispozitie o metoda de invatare excelenta:
1. Inveti acasa, in confortul propriei locuinte – primesti prin posta materiale de studiu moderne, trimiti prin posta sau online temele si primesti raspuns de la un profesor personal.
2. Caietele de curs atractive contin exemple clare si exercitii diverse.
Vei reusi in cel mai scurt timp sa porti o conversatie uzuala, sa te descurci in calatoriile turistice sau de afaceri.
Ai la dispozitie CD-uri si casete inregistrate cu vorbitori nativi, care te vor ajuta sa dobandesti o pronuntie exelenta, exact ca la Roma!

Vrei sa invatati rapid o limba straina? Stii deja o limba straina si vrei sa studiezi alta? Italiana Incepatori! Se invata usor, fiind foarte asemanatoare cu limba romana. Vei avea avantaje imediate incontestabile, vei putea obtine un job mai bun si mai bine platit in tara sau strainatate, vei putea conversa direct in limba italiana cu furnizorii sau clientii, vei avea mai multe oportunitati de avansare.
Italia este si una dintre destinatiile turistice preferate ale romanilor. Gandeste-te cate lucruri minuntate vei descoperi, vorbind limba italiana! Misterele Vaticanului, savoarea de neegalat a Venetiei, farmecul cultural al Florentei, modernul Milano, insorita Sicilie – acestea sunt numai cateva dintre locurile pe care nu trebuie sa le ratezi!
Intra si tu in marea familie a vorbitorilor de limba italiana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *