Cursuri engleză

De ce să înveți limba engleză

Învățarea limbii engleze este importantă, oameni din întreaga lume alegând s-o studieze ca o a doua limbă. Astăzi, un număr impresionant de țări includ engleza ca a doua limbă în programa școlară, iar copiii încep să învețe limba lui Shakespeare de la o vârstă fragedă.

Foto: 500px.com

Iată zece motive pentru a urma un curs de limba engleză:

1. Engleza este cea mai frecventă limbă vorbită în lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau cel puțin înțelege limba engleză.

2. Engleza este limba oficială în 53 de țări. Fie că pleci în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, vei putea comunica mai ușor cu cei din jur.

3. Limba engleză este limba științei, a calculatoarelor, a diplomației și a turismului. Cunoașterea limbii engleze îți crește șansele de a obține un post mai bun într-o companie multinațională sau de a găsi un loc de muncă în străinătate.

4. Engleza este vorbită ca primă limbă de către aproximativ 400 de milioane de oameni din întreaga lume. Oriunde te-ai afla, șansele să ieși din încurcătură sunt foarte mari.

5. Engleză este limba industriei mass-media. Dacă vorbești engleza, nu mai trebuie să te bazezi pe traduceri și subtitrări pentru a te bucura de cărțile, melodiile, filmele și emisiunile tale preferate.

6. Engleza este, de asemenea, limba Internetului. Multe site-uri web sunt scrise în limba engleză – vei putea să le înțelegi și să participi la forumuri și discuții.

7. Limba engleză se bazează pe un alfabet simplu și este destul de ușor de învățat în comparație cu alte limbi.

8. Învățarea limbii unei limbi străine nu trebuie privită doar din perspectivă „utilitară”. Această experiență oferă o mulțime de satisfacții. A face progrese în această direcție îți poate creea o stare de bine. Te poți bucura de învățarea limbii engleze, dacă îți reamintești că fiecare oră pe care o petreci studiind te aduce mai aproape de perfecțiune.

9. Deoarece limba engleză este vorbită pe tot globul, există mii de școli din întreaga lume care oferă programe în limba engleză. Dacă vorbești engleza, există o mulțime de oportunități pentru tine de a găsi o școală și un curs adecvat pentru a se potrivi nevoilor tale academice.

10. Pentru că e distractiv! Prin învățarea limbii engleze, vei afla, de asemenea, multe lucruri interesante despre alte culturi. Puține experiențe te vor face să crești mai mult ca persoană decât să înveți valorile, obiceiurile și modul de viață într-o cultură diferită de a ta.

Află aici mai multe despre despre metoda ușoară și eficientă a Institutului Eurocor de a învăța limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *