Cursuri Hobby

De ce să înveți să desenezi?

Chiar dacă apreciezi desenele, picturile și operele altora, poate nu ești înzestrat natural cu talent. Chiar dacă ți-ai dori să faci și tu desene uluitoare, măcar pentru a-ți uimi prietenii, timpul, cheful și lipsa unui profesor care să-ți arate toate tehnicile te-au învins acum multă vreme. În fond, de ce să înveți să desenezi?

Foto: pinterest.com etsy.com
  1. Desenul te ajută să fii mai creativ ca niciodată. Chiar dacă nu este un scop în sine, desenul poate fi un mijloc eficient. Nu-i așa că te-ai întrebat adesea cum se face că artiștii pot avea idei bune și în afara profesiei lor? Deblocând porțile imaginației, aceștia o pot folosi pentru a inventa cele mai diverse lucruri.
  2. Plafonare? Desenul e soluția! Zi de zi facem aceleași lucruri, folosind aceleași unelte: laptopul sau PC-ul, telefonul, tableta, mașina. Încet și sigur, toate acțiunile noastre devin mecanice. Folosind noi unelte putem nu doar să deblocăm porțile imaginației, dar și să luăm o pauză de la viața noastră haotică și stresantă.
  3. Desenul este ieftin și eficient. Dacă ești stresat și ai nevoie de o pauză, desenul se poate dovedi la fel de util ca o mică vacanță, la un cost mult mai mic. În plus, desenând vei reuși să explici și să exprimi totul mai bine, dar și să te înțelegi mai bine pe tine însuți.

Poți afla mai multe despre desen aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *