curs astrologie

Femeia Vărsător – un paradox fascinant

woman-570883_960_720Zodia Vărsătorului se apropie de final. Dar înainte ca Soarele să comute spre alte meleaguri astrologice, să descoperim câte ceva despre această zodie. Mai întâi… despre femeia Vărsător.

Se spune despre ea că este o persoană paradoxală. Îi place să se învăluie în misterul propriei personalităţi şi să pară în faţa celorlalţi ceva ce nu este în realitate.

Este o fire independentă şi caută să arate celor din jur că este capabilă să se descurce de una singură… chiar dacă nimeni nu i-a contestat vreodată această calitate. Din cauza asta, uneori poate părea agresivă. Totuşi, este foarte inventivă şi în majoritatea cazurilor reuşeşte să găsească soluţii la problemele ei, fără ajutorul nimănui.

Are dificultăţi în a suporta autoritatea şi rapoartele ierarhice de tip inferior – superior. Îi place să pună sub semnul întrebării ordinea care a fost deja stabilită şi nu ezită să provoace oamenii, chiar cu riscul să-i agaseze.

Totuşi, când o femeie Vărsător trece dincolo de propriile defecte, devine o femeie foarte dinamică, constructivă şi veselă, o persoană cu care îţi este uşor să trăieşti. Nu îşi exprimă sentimentele prea uşor. Cei apropiaţi trebuie să înţeleagă că aceasta este o caracteristică a modului ei de comunicare, dar că în adâncul sufletului femeia Vărsător este o persoană extrem de afectuoasă şi de sensibilă.

Femeia Vărsător şi bărbaţii

În relaţia de cuplu femeia Vărsător este foarte independentă. Nu are nevoie de un cocon sentimental în care să se înfăşoare atunci când are vreo indispoziţie.

Nu se bazează decât pe ea însăşi şi aşteaptă de la partenerul ei încredere, bunăvoinţă şi… multă libertate. Nu este nici geloasă, nici posesivă şi nu suportă asta nici din partea persoanei de lângă ea. Are nevoie ca bărbatul să o susţină de la distanţă şi să-i ofere încrederea care ei îi lipseşte uneori.

Pentru a cuceri o femeie Vărsător trebuie să te joci cu curiozitatea ei, să-ţi păstrezi o aură de mister şi să-i dai poftă să te descopere tot mai mult. Iubitul ei trebuie să fie un bărbat independent şi sigur pe el, sigur pe sentimentele pe care ea le simte pentru el, pentru că o femeie Vărsător nu va face prea des demonstraţii ale afecţiunii ei.

Totuşi, când o femeie Vărsător pretinde că nu are nevoie de un bărbat, se înşală. În realitate, excentricitatea ei ascunde o timiditate şi o foarte mare nevoie de a fi iubită şi răsfăţată.

Vrei să descoperi mai multe din misterele astrelor? Înscrie-te la cursurile de Astrologie.

Fă acum primul pas: descarcă o Lecţie Demonstrativă Gratuită şi răsfoieşte online aceste cursuri.

În plus, dacă descarci o Lecţie Demonstrativă Gratuită eşti înscris automat în promoţia curentă şi poţi câştiga un smartphone Samsung Galaxy S7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *