Articole Eurocor

Fii tu specialistul-cheie dintr-o companie care se ocupa cu vanzari!

Esti interesat de o cariera mereu actuala, care sa-ti asigure confortul financiar permanent? Ti-ar placea sa lucrati intr-un mediu dinamic, care sa te stimuleze permanent? Domeniul vanzarilor reprezinta schimbarea de care ai nevoie! Urmandconsilier-vanzari cursul Eurocor Reprezentant de Vanzari, vei studia in detaliu secretele acestui domeniu, iti vei valorifica aptitudinile si vei dobandi succesul mult visat. Poti incepe chiar
acum calatoria catre o viata mai buna! 

In ultimii ani, domeniul vanzarilor s-a dezvoltat continuu in Romania. Aparitia unei game diversificate de produse si servicii a dus la nevoia de personal specializat, care sa se ocupe de promovarea si vanzarea acestora. Vanzarea este o meserie interesanta si una dintre cele mai profitabile profesii din lume.

Cursul Eurocor Reprezentant de Vanzari se adreseaza tuturor peroanelor interesate sa-si imbunatateasca performantele in acest domeniu, chiar si acelora care nu au cunostinte anterioare de economie, comert sau marketing.

Businessmen-shaking-hands-massive-picIti sunt prezentate principalele aspecte pe care le presupune colaborarea cu clientii, precum identificarea si contactarea clientilor, comunicarea eficienta cu acestia, organizarea intalnirilor, finalizarea tranzactiilor.

Vei dobandi cunostinte despre principalele tipuri de clienti, colaborarea cu clientii dificili, solutionarea sesizarilor si reclamatiilor si, nu in ultimul rand, modalitatile de fidelizare a clientilor. Aceste informatii sunt folositoare atat vanzatorilor de produse de consum, cat si distribuitorilor de produse industriale.

Studiul la Eurocor este rapid si fara efort! Lectiile cuprind numeroase exemple concrete, care iti vor facilita insusirea principalelor reguli si principii ale artei de a vinde. Ai la dispozitie si multe exercitii practice, sfaturi si recomandari. Un profesor personal iti va fi indrumator pe toata perioada studiului cu observatii utile si sugestii.

991fcd2aa845c086845ffe3eb187cf66_1_largeModalitatea accesibila de prezentare a informatiei permite chiar si celor care nu au avut contact cu acest domeniu sa-si insuseasca rapid tainele acestei profesii de viitor! Mai mult, la sfarsitul cursului, dupa un scurt program de perfectionare fata-n fata, poti obtine si o diploma recunoscuta in Romania si in alte peste 60 de tari!

Intr-o economie tot mai dinamica, orice companie are nevoie de oameni bine pregatiti in vanzari! Alege-ti o profesie de top, care iti va asigura o pozitie cheie si un salariu mai bun!

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *