S-a intamplat azi

Fir intins! Astazi sarbatorim Ziua Internationala a Pescarului

239_articole_pescari_dunareData de 27 iunie a fiecarui an marcheaza Ziua Internationala a Pescarului. Aceasta sarbatoare a fost instituita in anul 1984, la conferinta Internationala pentru Reglementare si Dezvoltare a Pescuitului, care a avut loc la Roma. Cu ocazia acestei zile, numeroase tari organizeaza numeroase concursuri de pescuit, dar si diverse seminarii la care pot participa atat pescarii cu experienta, cat si amatorii.

Pescuitul este privit fie ca pe o indeletnicire pe care nu multi o au, fie ca pe o… simpla pasiune. Iar daca pana acum ceva timp, pasionati de pescuit erau doar reprezentantii sexului tare, in ultima perioada gasim tot mai multe femei care indragesc pescuitul.

Tu cum sarbatoresti Ziua Internationala a Pescuitului?

Bucurestiul arde de canicula, asa ca avem un motiv in plus pentru a pleca in afara lui. Amatorii de pescuit pot evada la baltile special amenajate de langa Capitala, unde se pot relaxa in voie. Iar cum pescuitul este o activitate care necesita timp, mai multe ore de „meditatie” nu strica niciodata. Fir intins va dorim! ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *