curs astrologie

Horoscop Iulie 2017

Vrei să afli mai multe despre viitor? Uite horoscopul lunii iulie 2017!

Deși stelele strălucesc pe cerul verii, ele nu-și arată bunăvoința față de noi în primele două decade din iulie 2017. Soarele și Marte se află în Rac și formează un careu cu Uranus din Berbec, un alt careu cu Jupiter din Balanță și o opoziție cu Pluto din Capricorn. Acest se finalizează într-o cruce cardinală, deci nivelul de agitație crește și stresul devine greu de controlat. Semnele cardinale sunt dinamice, ajută acțiunile și performanțele. Dar prea multe disonanțe în aceste semne conduc la o răzvrătire a energiilor la un prea plin din care rezultă atât conflictecât și accidente și crize de tot felul.Zodiile cele mai afectate? Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Pe parcursul lunii iulie, Mercur se află în Leu, în armonie cu Jupiter, Saturn și Uranus. Gândirea, inovația și forța analitică vor funcționa așadar bine, comunicarea se va dovedi extrem de utilă. Totuși, deciziile importante trebuie luate cu atenție: Mercur a intrat pe un teren care va fi atins de retrogradarea viitoare.

Printre aspectele benefice ale lunii iulie se numără și trigonul dintre Venus și Jupiter, aspect aducător de noroc, optimism, bunăvoință și șansă relațională. Principalii beneficiari sunt Gemenii și Balanțele, apoi Vărsătorii și, într-o anume măsură, Berbecii, Leii și Săgetătorii. Așadar iulie se va dovedi o lună dinamică, chiar agitată, dar și aducătoare de bucurii.

Horoscopul a fost furnizat de eastrolog.ro. Mai multe despre viitor poți afla de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *