curs astrologie

Horoscop Iunie 2017

Luna iunie 2017 aduce cel puțin o veste bună pentru fiecare zodie în parte, așa că horoscopul ne învață să fim mai optimiști.

Planeta Venus, situată în Taur, aduce veselie, tonus și ajută oamenii aflați sub influența ei binefăcătoare să vadă partea frumoasă a lucrurilor. Soarele și Mercur, aflați în Gemeni, aduc curiozitate și dorință de înnoire. Susținuți de Jupiter, Uranus și nodurile Lunii, chiar dacă uneori se mai poticnesc, aduc vești bune, agerime și performanță.

În iunie 2017, majoritatea planetelor se află în semne cardinale sau duble. Prin urmare, viața capătă un ritm accelerat, lucrurile sunt în continuă schimbare, iar cine adaptabili sunt avantajați și vor avea de câștigat, în timp ce toți cei mai puțin adaptabili se vor simți confuzi, derutați și ineficienți. Perioada nu este lipsită de pericole: ajuns în Rac, Marte formează o cruce cardinală cu Jupiter din Balanță, Uranus din Berbec și Pluto din Capricorn. Configurația este stimulantă și provocatoare, dar dinamica acțiunilor poate deveni excesivă, cu pericol de conflict și chiar violență. Soarele și Mercur, situați în Gemeni, formează în primele două decade din iunie 2017 un careu mutabil cu Saturn din Săgetător și cu Neptun din Pești, cu efecte… toxice. Riscul de a lua decizii greșite este crescut în această perioadă.

Singura planetă aflată într-un semn fix este Venus, situată în Taur. Responsabilă cu dragostea, cu cooperarea și cu bucuria de a trăi, Venus ne bucură în iunie cu o stabilitate afectivă pe care putem conta și care ne va ajuta să depășim orice obstacol.

Află mai multe despre astrologie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *