curs astrologie

Horoscop Mai 2017

Mai 2017 este o lună ambivalentă, în care influențele benefice și cele nocive se amestecă.

Dacă Venus a ieșit din retrogradare pe 15 aprilie, iar Mercur face același lucru pe 3 mai 2017. Consecințele? Relațiile încep să devină mai clare, gândirea, mai rațională, iar comunicarea are de câștigat. Unul dintre importante evenimente în mai este trigonul dintre Saturn și Uranus: un aspect reformator, care aduce lucruri noi, pornind însă de la baze vechi, dar solide și de nădejde. Planeta Marte formează un trigon cu Jupiter pe 12 mai și un sextil cu Uranus pe 31 mai. Aceste date aduc cu ele energie, curaj, inițiativă și acțiune.

Dar luna mai 2017 ne lansează și cateva provocări serioase. Marte, aflat în Gemeni, formează un careu cu Neptun din Pești pe 11 mai, dar și o opoziție cu Saturn din Săgetător, pe 29 mai. Aceste date aduc cu ele nesiguranță, instabilitate și scot în relief probleme legate de credințe, percepții false și vicii ascunse. Careul Marte-Neptun este toxic din toate punctele de vedere: fizic, spiritual și moral. Accentuează fanatismul și crește frecvența incidentelor legate de minciună, trădare, abuz, înșelăciune, afecțiuni psihice. Opoziția Marte-Saturn este un eveniment nefast, anunțând violență, agresivitate, revolte și accidente de tot felul.

Tot în partea a doua a lunii mai, Venus, aflată în Berbec, face opoziție cu Jupiter pe 19 mai, careu cu Pluto pe 25 mai și conjuncție cu Uranus pe 29 mai, reactivând astfel careul Jupiter-Uranus-Pluto. Configurația este amenințătoare la nivel relațional, fie că este vorba de dragoste, căsnicie, prietenie, asocieri, alianțe sau parteneriate de orice fel.

Luna mai 2017 vine cu un mix de bine și rău, cu noutăți, activitate și energie, dar și cu pericole. De abilitatea și șansa fiecăruia depinde în ce măsură poate să fructifice partea bună și să o ocolească pe cea neplăcută, conform eastrolog.ro.

Află mai multe despre astrologie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *