curs astrologie

Horoscop Septembrie 2017

Luna septembrie ne deschide pofta de viață și aventură, cu noi visuri și ambiții, dar care poate întinde curse și obstacole celor mai puțin norocoși, mai puțin capabili, perseverenți ori hotărâți.

Soarele, Marte, Mercur și Venus tranzitează pe rând semnul Fecioarei, ceea ce scoate în evidență anumite aspecte ale vieții simbolizate de zodie: munca, tendințele practice și perfecționiste, bucuria de a trăi, dar și maniile, obsesiile și tendințele spre critică. Un aspect mai puțin plăcut este opoziția pe care toate aceste planete o fac cu Neptun (în Pești) și careul cu Saturn (în Săgetător). Mai plăcut, trigonul cu Pluto îi va proteja pe toți cei cu motivații puternice.

Mercur, planeta intelectului și a comunicării, are cel mai interesant parcurs în luna septembrie. După ce a fost retrograd aproximativ trei săptămâni, Mercur își reia mersul direct pe data de 5 septembrie 2017, cam în același loc unde s-a produs eclipsa de Soare din 21 august. Coincidența ascunde multiple semnificații și face referire la evenimente importante de natură mercuriană. Cel mai probabil este vorba despre evenimente neașteptate sau neobișnuite, sau despre o reactivare a efectelor eclipsei.

Benefic în schimb este tranzitul lui Venus prin Leu în primele două decade din septembrie 2017, care rămâne o lună echilibrată.

Horoscopul a fost furnizat de eastrolog.ro. Mai multe despre viitor poți afla de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *