curs astrologie

Horoscopul iubirii pentru 2017 – partea a cincea (Săgetător şi Capricorn)

 

planet-770360_960_720

Săgetător

Veţi beneficia de o energie mentală puternică şi totodată de emoţii mai puternice decât de obicei. Pe de o parte, asta o să vă îngreuneze luarea deciziilor profesionale şi etice, dar o să vă uşureze alegerile romantice. Anul acesta urmăriţi să vă ascultaţi inima! Dacă sunteţi singur, e momentul să acţionaţi! Nu vă fie teamă să fiţi spontani! Există o şansă să reîncepeţi întâlnirile romantice cu un fost partener.

Dacă sunteţi într-o relaţie, să nu vă fie teamă să vă surprindeţi partenerul. Cu cât veţi fi mai plin de pasiune, cu atât relaţia dumneavoastră va deveni mai intensă. Nu vă faceţi griji pentru trecut, focalizaţi-vă pe prezent şi trăiţi-l la maxim.

Capricorn

Dacă sunteţi într-o relaţie, lucrurile vor decurge oarecum liniar în anul 2017. Încercaţi să acceptaţi greşelile făcute atât de dumneavoastră, cât şi de partener. Acceptaţi că uneori nu sunteţi atât de energic şi faceţi tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze chiar şi aşa. E posibil ca dragostea, amorul sau o posibilă sarcină să nu se numere printre priorităţile dumneavoastră anul acesta. Totuşi încercaţi să le aveţi în vedere, pentru că ele ar putea să vă ajute la îmbunătăţirea vieţii sentimentale.

Dacă nu sunteţi într-o relaţie, începeţi să faceţi eforturi în această direcţie. E recomandat un efort suplimentar de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Deşi nu sunteţi genul care să daţi pe dinafară din punct de vedere emoţional, va trebui să încercaţi să fiţi mai centrat pe propriile sentimente, ca să puteţi atrage un partener potrivit.

Cursuri de astrologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *