curs astrologie

Horoscopul iubirii pentru 2017 – partea a doua (Gemeni şi Rac)

horoscope-1228025_960_720

Gemeni

În 2017 aşteptaţi-vă la o explozie în plan relaţional, fie că e vorba de relaţia de cuplu sau de relaţiile de prietenie.

Dacă sunteţi singur, nu încercaţi să aveţi o relaţie de cuplu cu o persoană cu care aţi fost prieten. Noua iubire va fi mai degrabă cineva necunoscut, decât o persoană pe care o ştiaţi mai demult.

În momentul în care veţi întâlni persoana potrivită, e posibil să fie dragoste la prima vedere. Veţi avea parte de o relaţie incitantă şi plină de pasiune. Aşteptaţi-vă la lucruri din cele mai neaşteptate!

Rac

În 2017 veţi avea parte de multă energie romantică.

Dacă nu aveţi un partener, sunteţi predestinaţi să-l găsiţi anul acesta! Cu euforia romantică în care vă aflaţi, e posibil să mergeţi la mult mai multe întâlniri decât aţi fost până acum. Nu vă fie teamă să încercaţi ceva nou sau să întâlniţi oameni noi.

În 2017 veţi avea tendinţa să fiţi mult mai sociali. Dacă sunteţi în căutare de prieteni noi, vizitaţi locuri în care nu aţi mai fost până acum. O să descoperiţi cunoştinţe plăcute şi oameni cu care împărtăşiţi aceleaşi interese.

Este fascinant să încerci să dezlegi misterele viitorului cu ajutorul astrelor. Cursul de astrologie de la Eurocor vă oferă informaţii preţioase în această direcţie.

Cursul e structurat în 12 module pe care le puteţi studia câte unul pe lună. Dacă apar situaţii neprevăzute, puteţi lua vacanţă oricând doriţi. Trebuie să anunţaţi acest lucru în scris sau telefonic şi nu veţi pierde calitatea de cursant Eurocor pentru o perioadă de maxim 3 luni.

Pentru a vă face o părere detaliată despre cursul de astrologie accesaţi LECŢIA DEMO GRATUITĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *