curs astrologie

Horoscopul iubirii pentru 2017 – partea a patra (Balanţă şi Scorpion)

planet-67672_960_720Balanţă

Va fi un an al noilor începuturi. Dacă sunteţi singur, e posibil să întâlniţi marea iubire. În 2017 încrederea dumneavoastră trebuie să fie maximă. Asta o să vă uşureze demersurile de cuceri o persoană de care sunteţi interesat.

Dacă v-aţi despărţit de curând, e momentul să mergeţi mai departe. Desprindeţi-vă de trecut. N-o să puteţi să vă găsiţi pe cineva nou dacă aveţi inima agăţată de trecut.

Dacă sunteţi într-o relaţie, aveţi grijă să păstraţi un echilibru în relaţie. Faceţi tot posibilul să păstraţi romantismul şi incitarea, dar în acelaşi timp acordaţi-i partenerului puţină libertate. Nu vă îndoiţi de partener, ca să nu atrageţi o reacţie similară din partea lui.

 Scorpion

Dacă sunteţi singur, e posibil ca anul acesta să vă îndrăgostiţi. Dar nu vă culcaţi pe o ureche. Pentru a vă da şansa unei noi iubiri, trebuie să ieşiţi din zona de confort. Încercaţi lucruri noi, cum ar fi datingul online.

Urmăriţi să fiţi mai puţin secretoşi şi mai amabili. Aceasta o să vă ajute să vă găsiţi un partener nou şi să rămâneţi împreună cu el.

Dacă sunteţi într-o relaţie, va trebui să fiţi mai deschişi faţă de partener. Va trebui să faceţi anumite concesii şi compromisuri. Asiguraţi-vă că partenerul vă înţelege nevoile. Ascutaţi-l la rândul vostru, ca să-l puteţi înţelege mai uşor.  Discutaţi cu partenerul de viaţă orice situaţie care apare, cum ar fi dorinţa de a avea un copil.

Este fascinant să încerci să dezlegi misterele viitorului cu ajutorul astrelor. Cursul de astrologie de la Eurocor vă oferă informaţii preţioase în această direcţie.

Pentru a vă face o părere detaliată despre curs accesaţi LECŢIA DEMO GRATUITĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *