curs astrologie

Horoscopul iubirii pentru 2017 – partea a şasea (Vărsător şi Peşti)

horoscope-96309_960_720

Vărsător

Fie că sunteţi într-o relaţie de cuplu sau într-o relaţie de prietenie, sentimentele dumneavoastră vor deveni mult mai puternice. E posibil să ieşiţi la întâlniri romantice cu o persoană care v-a fost prietenă până acum. Deşi aţi fost obişnuit cu relaţii libere şi spontane, anul acesta e  posibil să simţiţi nevoia de o relaţie  serioasă.

În 2017 încercaţi să vă întâlniţi cu o persoană căreia îi place să facă lucruri incitante, la fel ca dumneavoastră.

Familia va fi foarte importantă. Ea va avea o mare influenţă asupra dumneavoastră, putând să vă sugereze dacă o persoană este sau nu potrivită pentru o relaţie de cuplu – dacă este persoana potrivită ca partener de viaţă sau ca simplu prieten.

Peşti

În 2017 viaţa dumneavoastră relaţională va fi în floare. E posibil să fiţi mai emoţionali decât de obicei şi să vă arătaţi sentimentele chiar şi în faţa necunoscuţilor. Aceasta va atrage mai mulţi oameni către dumneavoastră. Dacă sunteţi singur, e posibil să întâlniţi partenerul potrivit.

Nu e exclus să aveţi parte de mai multe aventuri de scurtă durată, în loc de o relaţie pe termen lung.

Dacă sunteţi într-o relaţie, a venit momentul pentru o reîmprospătare a acesteia. Faceţi noi lucruri împreună cu partenerul, pentru a ţine flacăra iubirii aprinse. Plecaţi într-o călătorie împreună sau ieşiţi mai mult în lume.

Viaţa dumneavoastră sexuală va fi foarte incitantă. Totuşi, aveţi grijă să nu risipiţi energia sexuală debordantă de care veţi dispune.

Cursuri de astrologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *