curs astrologie

Horoscopul iubirii pentru 2017 – partea a treia (Leu şi Fecioară)

 

astrology2

Leu

În anul 2017 lucrurile vor deveni mult mai serioase în plan sentimental.

Dacă până acum aveaţi doar aventuri, e posibil să hotărâţi că a sosit momentul să treceţi la o relaţie serioasă. Dacă aveaţi o relaţie serioasă, e posibil să vă căsătoriţi. Iar dacă sunteţi căsătorit, probabil că o să începeţi să vă gândiţi la un copil.

În oricare din aceste situaţii v-aţi afla, în 2017 relaţia dumneavoastră va deveni mult mai profundă. O să învăţaţi să vă înţelegeţi mult mai bine, atât pe dumneavoastră, cât şi partenerul de viaţă.

Fecioară

Este posibil ca anul acesta să începeţi o nouă relaţie de cuplu. Va fi un an al prieteniei şi al romantismului. Nevoia acută de iubire pe care o veţi simţi o să poată să vi se pară ciudată, dar în realitate ea se datorează unei explozii neaşteptate de energie.

Dacă sunteţi deja într-o relaţie, aşteptaţi-vă să aveţi parte de schimbări majore. Va fi un an al schimbărilor, depinde doar de dumneavoastră dacă acestea vor fi în bine sau în rău.

Este fascinant să încerci să dezlegi misterele viitorului cu ajutorul astrelor. Cursul de astrologie de la Eurocor vă oferă informaţii preţioase în această direcţie.

Pentru a vă face o părere detaliată despre curs accesaţi LECŢIA DEMO GRATUITĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *