curs astrologie

Horoscopul lunii aprilie

Aprilie este cea de-a patra lună a calendarului gregorian, dar și luna în care căldura primăverii poate fi simțită cel mai bine. Luna aprilie începe cu zăpăceală, amuzament și nebunii de tot felul, sărbătorind data de 1 Aprilie. Dar din punct de vedere astrologic, aprilie 2018 nu este o lună ușoară, ci una complicată și plină de evenimente neprevăzute, chiar dacă finalul este unul pozitiv.

Iată ce spune horoscopul lunii aprilie:

Berbec: Nativii sunt preocupați de viața profesională și fac toate eforturile pentru cariera lor. Aprilie le aduce putere de muncă și rezistență la stres.

Taur: Se prevăd călătorii în străinătate, căci dorul de ducă nu le dă pace. O călătorie le va deschide gustul pentru noi aventuri.

Gemeni: Se luptă cu anumite dificultăți financiare, dar pot conta pe apariția unor sume de bani neașteptate.

Rac: Petrec o perioadă în care viața casnică și de cuplu contează mai mult decât orice, iar tandrețea față de cei dragi e la cote maxime.

Leu: Nativii se bucură de o perioadă în care au ocazia să fie șefi, dar și să lege noi parteneriate importante în afaceri.

Fecioară: Creativitatea și senzualitatea Fecioarelor sunt la cote maxime și susțin atât noi planuri, cât și distracții de tot felul.

Balanță: Familia este importantă pentru Balanțe și niciodată nu au avut șansa de a demonstra acest lucru ca în această perioadă.

Scorpion: Cu gândul la drumuri și cu dor de ducă, nativii visează să petreacă sărbătorile pascale pe alte meleaguri.

Săgetător: Deși cheltuitori din fire, Săgetătorii trec acum printr-o perioadă în care încearcă să economisească mai mult.

Capricorn: Se concentrează pe sănătate și găsesc în sfârșit timp pentru câteva momente de relaxare de care aveau mare nevoie.

Vărsător: Au parte de câteva restricții alimentare și sunt îngrijorați față de prieteni și anturaj. Grijile lor se vor risipi ca prin farmec!

Pești: Au parte de susținere și bucurii în familie și în grupul de prieteni. Își vor petrece luna făcându-și noi planuri de viitor.

Află mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *