Cum sa

Îngrijirea pielii în sezonul rece

Iarna a venit, neîndurătoare și anul acesta, chiar dacă a întârziat puțin și ne-a lăsat cu impresia că am putea scăpa de răsuflarea ei tăioasă. Sezonul rece este, fără îndoială, dușmanul pielii și părului nostru. Chiar și buzele au de suferit dacă nu sunt îngrijite cu atenție și devotament! Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea pielii în sezonul rece, menite să te ajute în confruntarea cu frigul:

  • Înlocuiește vechiul tău balsam de buze cu un ingredient natural: mierea, care, folosită înainte de a adormi, îți va asigura la trezire buze catifelate și moi.
  • Utilizează un produs intens hidratant pentru zonele-problema: coate, genunchi, mâini. Noi îți recomandăm produsele pe bază de unt de karite.
  • Cel puțin o dată pe săptămână, folosește o mască naturală pentru picioare: amestecă o linguriță de zahăr sau mălai cu o linguriță de ulei de măsline și exfoliază fiecare picior cu acest amestec. Clătește și dormi cu șosete de bumbac pentru un plus de efect!
  • Folosește o mască de față hidratantă în locul măștii de față obișnuite, o dată pe săptămână! Iarna, pielea ta are nevoie de un plus de hidratare.
  • Mai multe trucuri perfecte găsești AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *