Articole Eurocor

Invata limba engleza all inclusive chiar si in masina!

English-1166x450Pentru prima oara in Romania, ai la dispozitie un sistem unic de invatare pentru limba engleza, de tipul „all inclusive”! Ce inseamna asta? Cu aceasta metoda de top, la Eurocor studiul limbii engleze devine mai usor ca un joc! Inveti sa vorbesti, sa scrii si sa citesti in cel mai usor si modern mod posibil, chiar si in masina. In plus, beneficiezi si de reduceri exceptionale! 

Inveti rapid engleza exersand doar cate 15 minute zilnic, chiar daca nu ai mai studiat niciodata aceasta limba! Te-ntrebi in cat timp vor aparea rezultatele? Ei bine, inca de la primele lectii, datorita sistemului unic „all inclusive”.

i_love_english_poster-r0b65ed49ef6142b389f7d5d63529040b_w8v_8byvr_324Ai la dispozitie tot ceea ce ai nevoie, pentru ca, la sfarsitul caietelor de studiu sa poti vorbi fluent limba engleza:

Caiete de curs – contin explicatii clare si numeroase exemple din viata cotidiana.
√ Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, care iti va corecta temele si iti va raspunde tuturor intrebarilor, prin corespondenta postala sau online.
Audiobookuri – CD-urile audio de Engleza Incepatori pot fi ascultate oricand si oriunde. Inveti rapid si comod, prin ascultare, chiar si in masina.
Multimedia Plus – te relaxezi cu numeroase tipuri de exercitii online interactive, insotite de ilustratii atractive si inregistrari audio.
Dictionar Memoplus – este GRATUIT pentru studentii cursului Engleza Incepatori! Inveti fara efort noile cuvinte. Memorezi rapid sau iti reamintesti peste 1000 de cuvinte.
CD-uri inregistrate cu vorbitori nativi – pentru perfectionarea pronuntiei.
Carti de top in limba engleza – dictionare, literatura clasica sau carti din care s-au nascut filme de Oscar.

In plus, la sfarsitul cursului, poti obtine si o diploma recunoscuta in Romania si in alte peste 60 de tari!

Ce mai astepti? Fii urmatorul! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *