Articole Eurocor

Legea antifumat a intrat in vigoare! Cum este acum viata unui fumator roman?

Dupa cum bine stiti, 17 martie este data in care fumatul a fost interzis complet in spatiile publice inchise din Romania. Iar daca pentru cei care nu au ca viciu fumatul este floare la ureche si nu ii afecteaza in nici un fel, ei bine, in ceea ce ii priveste pe fumatori, lucrurile sunt destul de controversate. Daca te numeri si tu printre cei care gasesc in fumat o placere sau un refugiu, cu siguranta in aceste zile esti departe de a fi fericit.

Ai incercat sa te lasi de fumat cel putin de zece ori, insa treaba asta nu a durat mai mult de doua zile, timp in care ai simtit ca mori pe dinauntru? Este perfect normal, spun specialistii. Totusi, tot ei sunt cei care afirma ca pentru a ne lasa de fumat, tot ce trebuie sa facem este sa… Facem altceva! Da, oricat de banal ar suna pentru unii, fumatul se poate inlocui foarte usor cu… cititul.

In loc sa fumam, citim. Dar ce?

Fumatorii nu sunt deloc multumiti de situatie, in special cei care fumau in trecut un pachet de tigari pe zi. Te numeri printre ei? Sa iti spunem un secret: cititul. Cum ar fi daca, in loc sa iti aprinzi o tigara, ai mai citi o pagina dintr-o carte sau dintr-un curs? Iti spunem noi: cititul are foarte multe beneficii. Este un proces care iti mentine mintea activa, iti imbunatateste vocabularul, concentrarea si disciplina, iti imbunatateste memoria si te disciplineaza. In plus, poti citi despre orice iti face placere.

Iar daca vrei sa ai beneficii majore de pe urma cititului, ia-ti un curs de la Institutul EUROCOR si bucura-te de reusita ta profesionala.

Spune NU fumatului si DA cititului…

Acum, dupa ce ai aflat beneficiile cititului, ce carte iti alegi? Sau poate un curs? Institutul EUROCOR iti pune la dispozitie o varietate de cursuri din care iti poti alege. Fii mai bun in ceea ce faci, upgradeaza-te si poti ajunge acolo unde ti-ai propus. Ce cursuri te asteapta? Iata cateva dintre ele:

Asadar, dragi fumatori, odata cu intrarea in vigoare a Legii Fumatorilor, trebuie, incet-incet sa va reprofilati catre ceva benefic voua, iar cititul este o optiune foarte buna!

Alege-ti oricare dintre cursurile disponibile la Institutul Eurocor si renunta usor-usor la fumat! Nu este imposibil, trebuie doar sa iti doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *