Articole Eurocor

Masajul, de la arta antica la o preocupare moderna

Pse-na-dhemb-shpinaMasajul este o arta, o stiinta medicala, o forma de terapie, o modalitate placuta de a-ti petrece timpul liber, un mijloc de a combate stresul, o pasiune sau o profesie… Mai presus de toate este ceva care, folosit de mii de ani, imbunatateste starea corpului uman, destinde si ofera parca mai multa pofta de viata!

Masajul se numara printre hobby-urile tale? Vrei sa castigi bani in plus dupa program sau sa ai o alternativa profesionala?

Alege acum cursul de Masaj de la Eurocor si vei observa cum starea ta generala se va imbunatati considerabil! In plus, este un curs util intregii familii! Este cunoscut faptul ca, de la copiii pana la varstnici, toata lumea se simte mai bine cand corpul este relaxat in urma unui masaj profesionist. Cursul de Masaj de la Eurocor te va ajuta sa combati sedentarismul si stresul.

Vei afla mai multe despre diverse tipuri de masaj, aromoterapie si alimentatia sanatoasa. Vei reusi sa combati chiar problemele legate de greutatea corpului deoarece antrenarea diverselor grupe de muschi in timpul masajului echivaleaza cu exercitiile fizice si, in plus, nu necesita efort.

La Eurocor inveti confortabil, cand si unde vrei, despre combaterea stresului, tipuri de masaj, regiunile corpului, reflexologie si tehnici de masaj in functie de varsta.Vei afla mai multe si despre pregatirea si antrenamentul maseurului, materialele auxiliare folosite la masaj sau gimnastica medicala. Cunostintele noi sunt asimilate usor, fara efort, cu ajutorul prezentarilor atractive si a imaginilor relevante. Ai la dispozitie numeroase exemple si exercitii practice.

In plus, la sfarsitul cursului, in urma unei evaluari de doar cateva zile, poti obtine un Certificat de competente profesionale, recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Afla mai multe despre cursul de Masaj. Urca inca o treapta spre un viitor mai bun!

4 Comments

 1. Buna seara,
  Stiu ca pentru toata lumea nu ma prezint ok deoarece se considera ca nu ajut sau nu ma implic in comunitate, ci pentru faptul ca pentru persoana mea este problema daca-mi comanda sau imi stabileste altul reguli si fiecare acolo unde se prezinta stie ce are de facut concentrandu-se pe propria persoana in asa fel incat nu mai are importanta caz in care altul se poate imbolnavii ori are de suferit de pe urma ceea cei fac altii din jurul sau, fara ca sa fie legatura cu zona in care se transmite mesajul; seara buna

  1. O zi frumoasa si dvs.! In cazul in care doriti informatii suplimentare despre cursul de masaj, va asteptam intrebarile!

    1. We hope you decided to buy a massage course within Eurocor :). A great investment to help you spare delicious moments with your beloved or to start a business on your own!

     Discover more about the massage course on our website.

     Good luck!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *