Cum sa

Melodii ideale în vacanță

Știm cu toții că muzica face bine sufletului și minții și ajută la învățat. Ea este însă ideală și în călătorii, deoarece ajută șoferii să-și mențină atenția la drum, dar și pasagerii să scape de plictiseală. În plus, oferă relaxare și bună dispoziție și ce poate fi mai bun decât ele, la început de concediu. Iată o scurtă listă cu melodii ideale în vacanță:

  1. Island in The Sun, Weezer

O melodie care te duce cu gândul la o insulă liniștită, pe malul mării, dar și la petreceri de vară, la piscină. Este ideală pe drumul spre mare.

  1. Paradise City, Guns n’ Roses

Puțin rock nu strică niciodată, iar această melodie o dovedește. Guns n’ Roses ne reamintește că nu doar destinația contează, ci și frumusețea drumului.

  1. Come Fly With Me, Frank Sinatra

O melodie perfectă pentru o vacanță romantică sau pur și simplu pentru momentele unice petrecute în doi. De ascultat oriunde și oricând.

  1. Holiday, Madonna

Amuzantă și ritmată, Holiday e o melodie must la petrecerile verii. Un hit vechi, care ne amintește de ce este Madonna regina muzicii pop.

  1. Permanent Vacantion, Aerosmith

Am mai spus-o și repetăm: puțin rock nu strică niciodată! Ne condimentăm vacanța cu o melodie care ne amintește de ce iubim călătoriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *