Articole Eurocor

Nu exista companie fara o SECRETARA

Nu exista companie, institutie publica sau chiar fundatie culturala fara o secretara! Dinamismul actual de pe piata fortei de munca demonstreaza ca cele mai sigure profesii sunt nu neaparat cele care necesita o pregatire superioara, ci acelea de baza, fara de care activitatea unei firme nu se poate desfasura in conditii optime. Iar jobul de secretara este unul cu cerere foarte mare. Iata cel putin unul dintre motivele pentru care este bine sa urmezi chiar acum Cursul Eurocor de Secretariat – Birotica.

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa imbratiseze aceasta meserie, dar si celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele necesare pentru un astfel de post.

Cursul de Secretariat – Birotica urmareste dezvoltarea unor abilitati pe care trebuie sa le aiba o secretara de neinlocuit: capacitatea de a comunica eficient, abilitatea de a intocmi corect diverse documente, utilizarea optima a aparaturii de birou, lucrul cu programe PC, notiuni de contabilitate primara. De asemenea vei invata si despre arta protocolului sau tehnici de negociere, pentru a putea comunica eficient cu cei mai dificili clienti.

La Eurocor studiezi fara sa te invoiesti de la serviciu, cand vrei tu! Caietele de curs pe care le primesti prin posta. Se citesc usor si rapid ! Sunt deosebite fata de alte produse similare datorita manierei atractive de prezentare, graficii speciale, accentului pus pe latura practica, a numeroaselor exemple, exercitii sau aplicatii. Un profesor personal va fi alaturi de tine pe toata durata studiului.

In plus, la sfarsitul cursului, in urma unui scurt program de pregatire fata-n fata vei putea obtine si o diploma recunoscuta oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *