Cursuri Hobby

O perspectivă haioasă: cum se pregătesc de Crăciun cele 12 zodii

astrologie

Berbec – se îmbracă într-un costum de Moş Crăciun de un roşu aprins. Hotărât să le facă o surpriză celor mici, se caţără pe acoperişuri şi pe hornuri… apoi se rostogoleşte la vale şi îşi petrece Crăciunul cu gâtul scrântit.

Taur – are viziuni dulci cu figurine de ciocolată. Şi cu prăjiturele. Şi cu acadele. Şi cu tarte cu fructe. Şi cu o farfurie mare cu jambon.

Gemeni – “Să mă duc la ski în Austria sau la surf în Waikiki?”

Rac –împodobeşte bradul de Crăciun, pune luminiţe în grădină, atârnă şosetele cu cadouri la vedere, apoi se aşază în faţa şemineului şi îi aşteaptă pe copii să sosească acasă.

Leu – “Mă întreb ce îmi aduce Moşul anul ăsta? Sper că mi-a citit scrisoarea cu atenţie. Anul trecut a dat-o în bară. Cum adică, K-mart? Toată lumea ştie că eu nu port decât haine de firmă!”

Fecioară – munceşte 60 de ore să pregătească petrecerea de Crăciun. Către final clachează şi îşi petrece Crăciunul în pat.

Balanţă – demarează o afacere online cu felicitări post-Crăciun, vândute la un discount de nerefuzat.

Scorpion-vizitează Transilvania să obţină un certificat genealogic care să demonstreze descendenţa sa pe cale maternă din Dracula.

Săgetător – câştigă la loterie, apoi face shopping. Şi iar shopping. Şi iar shopping… pentru prieteni şi familie, dăruind fiecăruia o şoseţică de cadouri de mărimea unui dulap de bucătărie.

Capricorn – îşi petrece Crăciunul la Polul Nord, ajutându-l pe Moş Crăciun să stabilească cine a fost cuminte şi cine nu şi cine cât primeşte.

Vărsător – scrie o carte despre originile istorice ale Crăciunului.

Peşti – se îmbracă în Moş Crăciun, merge într-o zonă rău famată a oraşului şi împarte cadouri copiilor săraci. Apoi i se fură portofelul şi îşi petrece Crăciunul dând telefoane la bănci, să-i blocheze cărţile de credit.

Printr-o coincidenţă, Cursul de astrologie Eurocor are exact 12 module – câte zodii sunt în horoscop. Însă aici nu veţi afla informaţii doar despre semnele zodiacale, ci şi despre rolul planetelor în cadrul horoscopului, despre ascendent, descendent şi alte aspecte interesante.

Ca să te convingi că acesta este cursul pe care ţi-l doreşti, accesează LECŢIA DEMO GRATUITĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *