Articole Eurocor

Pleci in Italia vara asta?

„Tutte le strade portano a Roma” – „Toate drumurile duc la Roma”… spune o straveche zicala.

Noi am zice ca e adevarat, tinand cont ca multi romani traiesc in Italia, iar altii pleaca in vacante in aceasta tara.

Nici nu e de mirare, deoarece exista companii aeriene care ofera bilete de avion la preturi foarte mici. In plus, firmele de transport au curse regulate din foarte multe orase din Romania spre zone diverse din Italia.

In conditiile acestea, de ce nu tragi si tu o fuga pana in Italia?

In Roma vei fi inconjurat de istorie. Colosseumul este cea mai impresionanta cladire a Imperiului Roman. Este vizitat de aproape 6 milioane de oameni in fiecare an!

In plus, vei descoperi si Vaticanul, cea mai mica tara din lume, ascunsa in mijlocul agitatiei orasului. Nu doar catolicii viziteaza acest loc de rugaciune, care ascunde numeroase opere plastice.

Venetia este si ea foarte vizitata de turisti. Plimbarea cu gondola pe canalele orasului este una din atractiile principale.

Daca vrei sa vezi si alte vestigii istorice, iti recomandam Turnul din Pisa.

Daca vrei sa faci plaja sau sa petreci, Italia este una din tarile potrivite pentru tine. Este inconjurata de Marea Mediterana, iar cluburile te asteapta in toate statiunile! Sicilia este una din insulele cele mai petrecarete din lume!

Farmecul cultural al Florentei sau modernul Milano sunt doar alte cateva dintre locurile pe care nu trebuie sa le ratezi in Italia!

Pentru vacante de neuitat, invata italiana! Este foarte simplu, deoarece este foarte asemanatoare cu limba romana.  Cursul Eurocor Italiana pentru Incepatori te ajuta sa inveti aceasta limba rapid, simplu si in confortul propriei locuinte!

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *