Cursuri de Marketing

Publicitate – află totul despre marketing și comunicare

Vrei să afli mai multe despre publicitate, un domeniu în care specialiști în marketing și comunicare promovează produse, servicii și idei? Advertising-ul, un domeniu permanent conectat de vânzări și relații cu publicul, este fascinant și promițător. Deschide permanent noi uși și noi posibilități de a face o carieră.

Cursul de Publicitate este destinat celor ce vor să lucreze într-o agenție de publicitate sau în departamentul de marketing sau publicitate al unei firme, specialiștilor în marketing, specialiștilor în comunicare sau tuturor celor care, deși nu au lucrat până acum în publicitate, sunt interesați de acest captivant domeniu. Acesta este format din 12 caiete cu 2 lecții fiecare și este un curs orientat practic, care pune accent atât pe însușirea unor cunoștințe teoretice, cât și pe exerciții și teme utile. Multiple exemple din domeniul publicității sunt furnizate și dezbătute, pentru ca tu să poți înțelege și aplica toate principiile care guvernează advertising-ul.

Foto: www.ioanaradu.com

Ioana Radu, de la ioanaradu.com ne-a povestit de ce a optat pentru Cursul de Publicitate și ce speră să obțină în urma absolvirii lui: „Sunt genul de om care a crescut cu principiul că educaţia contează. Am mâncat pe pâine aproape toate materiile de la şcoală, liceu şi facultate, luând adesea notele maxime, excepţie făcând doar vreo două cursuri care nu prea s-au lipit de mine. În prezent, adică la câţiva ani de la finalizarea facultăţii, am decis că îmi pot rupe o bucată din puţinul timp liber pentru a studia din nou. Astfel, am ales să încep un curs de Publicitate, mediu în care lucrez de câţiva ani. Simt nevoia să cunosc mai mult decât o fac deja, să urmez un curs competent în domeniu şi să fiu practic calificată exact pentru munca pe care o fac. Practic, să fiu cu un pas mai sus decât sunt acum”.

Află mai multe despre experiența Ioanei aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *