Articole Eurocor

Relaxare si sanatate cu ajutorul unui MASAJ DE VIS

O-circulatie-mai-buna-prin-masaj-Numeroase studii au demonstrat ca starea psihica se imbunatateste atunci cand corpul este relaxat in urma unui masaj profesionist. De asemenea, antrenarea diverselor grupe de muschi in timpul masajului echivaleaza cu anumite seturi de exercitii fizice, si in plus, evident, nu necesita efort. Ai grija de sanatatea ta si a celor dragi! Alege acum cursul autorizat de Masaj de la Eurocor si imbina pasiunea cu o meserie profitabila!

Cursul de Masaj se adreseza atat celor care nu au nicio cunostinta in acest domeniu cat si celor care vor sa afle mai multe detalii despre aceasta adevarata arta medicala, practicata din cele mai vechi timpuri. Cursul este util oricarei persoane care vrea sa se relaxeze dupa o zi stresanta, dar si celor care vor sa faca din aceasta activitate o sursa de venit suplimentar sau chiar o profesie.

Veti invata importante notiuni de anatomie umana si principii de gimnastica medicala, pentru a fi un adevarat profesionist. Veti afla o multime de informatii utile despre diverse tipuri de masaj si cum se realizeaza acestea, despre aromoterapie si alte elemente care contribuie la relaxare. Nu sunt uitate nici regulile de alimentatie sanatoasa.

Young woman having back massaged
Young woman having back massaged

Cunostintele noi sunt asimilate usor cu ajutorul prezentarilor atractive si a imaginilor relevante, insotite de numeroase exemple si exercitii practice. In plus, pe tot parcursul cursului beneficiati de sfaturile si sugestiile unui specialist, care va fi profesorul dvs. personal.

La finalul cursului puteti obtine chiar si o diploma recunoscuta oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *