Articole Eurocor

Romania a remizat cu nationala Spaniei

Aseara a avut loc la Cluj meciul amical „de lux”, asa cum l-a numit toata presa sportiva, Romania-Spania. Rezultatul a fost unul multumitor pentru echipa noastra nationala, reusind un egal, 0-0, cu campioana en-titre a Europei. Desigur, ne-am fi bucurat cu totii sa vedem o Romanie invingatoare in fata echipei lui del Bosque. Totusi, am aflat cu ocazia acestui meci ca suntem suficient de puternici incat sa tinem piept unui formatii atat de titrate.

Pentru Romania urmeaza turneul final din Franta. Vom intalni in grupele Campionatului European nationalele Frantei, Albaniei si Elvetiei. In plus, vom avea onoarea de a deschide Campionatul European, odata cu meciul cu echipa gazda a turneului, Franta.

Pentru a te pregati pentru Campionatul European, invata limba franceza. Vei intelege mai usor ce canta suporterii Frantei si te vei putea intelege cu toti cei prezenti la acest spectacol al fotbalului. Daca nu stii ce curs rapid si usor sa alegi, iti recomandam Cursul de Franceza nivel Incepatori Interactiv + Online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *