O cariera de succes

România – Germania: mii de parteneriate profitabile

Creşterea economică pe care România a avut-o în ultimii ani, precum şi estimările de creştere pentru viitor au făcut ca din ce în ce mai multe companii germane să investească în ţara noastră. Piaţa de muncă locală prezintă anumite avantaje pentru investitorii germani, printre care: costurile salariale reduse şi o pregătire profesională  destul de bună.

germany1

Conform unor statistici recente, în România există peste 10 000 de firme germane, cu afaceri de aproape 20 de miliarde de Euro şi profituri de 800 milioane de Euro.

Principalele sectoare în care acţionează investitorii germani sunt:

  • sectorul auto: în anul 2014, producătorul Daimler AG a investit o sumă de 300 milioane de Euro în cadrul unei fabrici de piese auto, în oraşul Sebeş.
  • agricultura: în acelaşi an, în judeţul Timiş, societatea Terra Agriculture Land a cumpărat terenuri în valoare de 9 milioane de Euro, pentru a le face productive.
  • sectorul financiar: Deutsche Leasing România şi-a majorat capitalul social cu 9 milioane de Euro.

Singurul curs de germană pentru afaceri, la distanţă, din România

germany2

În condiţiile în care din ce în ce mai multe companii germane investesc capital pe piaţa românească, un curs de germană pentru afaceri este cât se poate de binevenit. Cursul oferit de Eurocor este singurul curs din România care este ţinut la distanţă şi, în plus, este însoţit de o aplicaţie Multimedia interactivă.

Metoda de învăţare este unică: puteţi studia acasă, în propriul ritm.

Iar preţul este foarte avantajos. Un efort financiar extrem de mic, în comparaţie cu rezultatele imense pe care le veţi obţine pe plan profesional, în urma absolvirii acestui curs de germană pentru afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *