Transforma-ti pasiunea intr-o afacere profitabila

Săptămâna globală a antreprenoriatului, 2016

Iniţierea unei afaceri e un moment important în viaţa unui om: momentul în care porneşte pe un drum nou. Momentul în care i se deschid perspective nebănuite.

Te temi că ar putea fi o loterie la care vei trage sau nu lozul câştigător?

Fă să fie mai mult decât atât: cu un curs de dezvoltarea propriei afaceri, şansele tale de reuşită cresc exponenţial!

sga4

Săptămâna globală a antreprenoriatului (SGA) are loc în fiecare an în luna noiembrie. E o campanie amplă de conştientizare a tot ceea ce înseamnă antreprenoriat. Şi, mai mult decât atât, e o platformă de conectare şi colaborare între oameni la nivel global, mondial.

Anul acesta SGA a avut loc in perioada 14 – 20 noiembrie 2016, în 160 de ţări. Participanţii au fost puşi în legătură cu potenţiali colaboratori, îndrumători şi chiar investitori. Li s-au prezentat posibilităţi noi de dezvoltare. Li s-au oferit sfaturi şi idei. Mii de startup-uri au luat naştere în cadrul taberelor de antreprenoriat.

Săptămâna globală a antreprenoriatului în lume

160 de ţări

20 000 de parteneri

35 000 de evenimente

10 milioane de oameni

sga1

Săptămâna globală a antreprenoriatului în România

În România, SGA s-a desfăşurat în mai multe oraşe. La Paşcani evenimentul a fost găzduit de Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”. Ca invitat special a fost antreprenorul Leonard Rusu, reprezentantul unei mari companii din Paşcani.

La Ploieşti, Asociaţia „Un strop pentru fericire” a organizat cea de a treia ediţie a „Săptămânii antreprenoriatului pentru tineri”. Săptămâna a inclus vizite la companii importante din oraş, precum şi conferinţe ţinute în şcoli.

sga4

 

Eurocor: o sursă inepuizabilă de cunoaştere

Visezi la iniţierea unei afaceri? Fă primul pas: începe cursul de dezvoltarea propriei afaceri de la Eurocor!

Este structurat în 16 module foarte interesante. Dacă alegi ritmul de studiu lunar, aceasta înseamnă 16 luni de studiu. O perioadă în care vei afla tot ce ai nevoie ca iniţierea unei afaceri să îţi aducă şanse maxime de reuşită, chiar dacă ai la dispoziţie un buget mai mic.

Accesează LECŢIA DEMO GRATUITĂ pentru a te convinge că acesta este cursul pe care ţi-l doreşti.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *