Articole Eurocor

Scurta definitie a fericirii

Poti-si-meriti-sa-fii-fericitDe cand se stie, omul se intreaba „ce este fericirea?” si putini sunt aceia care gasesc un raspuns. Fiecare isi gaseste fericirea in lucruri si trairi diferite. Nu s-a gasit inca o definitie exacta a cuvantului fericire, insa exista cateva constatari de ordin stiintific de exceptie, referitoare la succes si fericire… Haideti sa reflectam putin asupra lor.

Aristotel definea fericirea ca „sensul si scopul vietii, traiectoria si finalul existentei umane”. El nu s-a oprit aici. A spus ca un lucru este cert: „fericirea depinde de noi”. Sa fie oare asa? Depinde, oare, fericirea, in totalitate de noi? Daca da, haideti sa facem ce ne place si sa fim fericiti in fiecare minut al zilei!

Ei bine, noi credem ca fericirea nu este altceva decat o calatorie frumoasa, in drum spre… Fericire. ­čÖé

Dac-am pune cap la cap, intr-o formula „matematica” tot ceea ce s-a repetat de-a lungul istoriei despre fericire, ar iesi cam asa: libertate, creativitate, constiinta, o stare repetata, exersata, unica pentru fiecare dintre noi. Fericirea nu are de-a face cu factorul TIMP.

Fericirea este un etern santier in lucru. 

Confucius spunea ca „daca iti place ceea ce faci, niciodata nu va fi o munca”, lucru cu care suntem de acord cu totii. Ia o foaie de hartie si asterne pe ea tot ceea ce ti-ar placea sa faci.

Daca ai visat din totdeauna sa fii maestru bucatar sau, poate, te-a fascinat arta decorarii locuintei si vrei sa faci din asta o meserie, FA-O! Cum? Hai la Institutul Eurocor si alege-ti pachetul de cursuri care ti se potriveste! Iti punem la dispozitie zeci de cursuri interactive, pentru ca tu sa fii cel mai bun in domeniu tau si… sa fii FERICIT in fiecare zi. Suna bine, nu-i asa? ­čÖé

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *