Articole Eurocor

Surprinde momente de neuitat

Vara a inceput deja, iar in curand vor incepe si concediile. Cum poti sa fii mereu in vacanta? Facand foarte multe poze! Bunul cel mai de pret al vietii, care nu poate fi furat, vandut sau pierdut sunt amintirile momentelor frumoase alaturi de cei dragi. Tuturor ne plac pozele profesioniste din vacante. Ne uitam pe Facebook sau pe bloguri si admiram aceste poze. De acum, poti sa ai si tu poze profesionale din vacante, fara a avea un fotograf dupa tine!

Cursul de Fotografie Digitala de la Eurocor este o solutie la indemana oricui! In plus, nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.

Ce beneficii iti aduce acest curs?

  • vei reusi sa obtii fotografii expresive, pe baza unor parametrilor tehnici;
  • invata ce inseamna expunerea corecta, cum sa te feresti de excedentul de lumina si de petele negre din fotografie;
  • studiaza simbolistica culorilor si armonia cromatica – lucruri care iti folosesc si in viata de zi cu zi;
  • printre temele cursului se numara si: fotografia la nunta sau la o petrecere de seara, fotografii de intreceri sportive, reportajul, reclama si fotografia la comanda;
  • afla lucruri inedite despre fotografierea copiilor, a animalelor, foto-safari sau fotografii subacvatice;
  • invata sa prelucrezi imaginile obtinute primind informatii despre montajul foto, colajul in programul Adobe Photoshop, retusul digital al portretului, imprimarea imaginilor digitale.

Vei putea astfel nu doar sa te bucuri de fotografii frumoase din vacanta, ci chiar ai putea sa ai o mica afacere pe langa jobul de zi cu zi.

Surprinde momentele magice din viata dumneavoastra sau din vietile altora! Patrunde in lumea fascinanta a imaginilor digitale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *