Avantajele cunoasterii unei limbi straine

Top 5 recomandări turistice pentru o excursie în Anglia

Dacă eşti pasionat de turism şi intenţionezi să vizitezi Anglia, îţi recomandăm câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi. Pune aparatul foto în bagaje şi pregăteşte-te să surprinzi cadre spectaculoase, care te vor încânta atât pe tine, cât şi prietenii cu care vei împărtăşi amintirile tale.

  1. Comitatul Yorkshire

yorkshire

Este un ţinut de o frumuseţe diafană, în care poţi vedea imagini surprinzătoare, cum ar fi hornul prăbuşit al unei mori de vânt, profilate pe cerul cenuşiu. Priveliştea deosebită a inspirat generaţii întregi de pictori, începând cu artiştii victorieni şi terminând cu faimosul pictor John Atkinson Grimshaw.

  1. Comitatul Devon

devon

O vizită în acest comitat te ajută să îmbini două din cele mai mari plăceri ale vieţii: mâncarea bună şi peisajele superbe. O să întâlneşti golfuri mici, locuri bune pentru picnicuri sau pentru surf şi grădini populate cu pitici.

  1. Parcul naţional “Lake District”

Early autumn reflections in Crummock Water in the Lake District in Cumbria, as another scorching September day will greet parts of England and Wales today before the summer heats turns to downpours. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday September 5, 2013. The mercury is predicted to peak at 30C in London as the sunshine sweeps over central, eastern and southern parts of England. The rest of England and Wales should enjoy temperatures of between 23C and 25C, while Scotland and Northern Ireland will have to settle for a cool but dry day. See PA story WEATHER Hot. Photo credit should read: Owen Humphreys/PA Wire

Vremea de aici este faimoasă pentru schimbările sale frecvente. Localnicii îţi vor spune că într-o singură zi poţi experimenta toate cele patru anotimpuri. Ploile scurte sau norii fugari accentuează farmecul priveliştilor.

  1. Comitatul Norfolk

norfolk

Case impunătoare, castele în ruină, biserici medievale şi muzee fascinante fac ca o vizită în comitatul Norfolk să fie de neuitat.

  1. Londra

london

Este un oraş cosmopolit. Oameni din cele patru colţuri ale lumii vin aici să viziteze locuri noi, să muncească sau să trăiască. Este un spaţiu în care tehnologia îşi pune amprenta din plin. Sunt dezvoltate noi proiecte de infrastructură, cum ar fi: noua Cale Ferată de capacitate mare sau staţia de metrou Kings Cross-St Pancras.

Restaurantele, barurile şi teatrele vuiesc de oameni atraşi de gama diversificată de evenimente oferite, începând cu felurite sporturi şi terminând cu oferte culinare, teatre sau festivaluri de amploare.

O vizită într-o ţară străină este cu atât mai plăcută cu eşti mai familiarizat cu limba vorbită acolo. Ca să te bucuri în tihnă de minunile pe care Anglia ţi le oferă, pregăteşte-te din timp cu un curs de limba engleză.

În funcţie de nivelul tău actual, poţi alege între un curs de engleză pentru începători, un curs de engleză intermediar sau un curs de engleză pentru avansaţi.

Cursurile de engleză pentru începători şi engleză intermediar sunt însoţite de o aplicaţie inovativă: Multimedia Plus. Pentru a o folosi, ai nevoie doar de un calculator conectat la internet, iar cu ajutorul ei studiul va deveni plăcut şi incitant precum un joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *