Cum sa

Trucuri pentru o casă Feng Shui

A venit vara, cu aromă de flori, vacanțe și voie bună! Sfârșitul primăverii și începutul verii reprezintă și perioada cea mai potrivită pentru schimbări și mai ales pentru unele făcute pentru a mări confortul și starea de bine. Acum este momentul să regândiți, să reorganizați și să vă revitalizați casa cu pic de Feng Shui. Iată câteva trucuri simple pentru a aduce energia pozitivă în casa dumneavoastră, prin aplicarea principiilor Feng Shui.

  1. Reparați lucrurile care scârțâie

Ușa dumneavoastră de la intrare scârțâie atunci când o deschideți sau o închideți? Ușa de intrare este primul și ultimul lucru pe care îl întâlniți când veniți sau plecați de acasă. Sunetul pe care îl auziți este ca și cum ușa ar plânge și acest lucru vă poate afecta starea de spirit. Mulți oameni au devenit atât de obișnuiți cu acest sunet încât nici nu-l mai observă. Dar o acțiune simplă: ungerea balamalelor cu ulei poate crea energie pozitivă atunci când intrați și ieșiți din casă. De asemenea, este util să folosiți ulei pentru toate balamalele ușilor casei, dar ușa de intrare este cea mai importantă.

  1. Locul potrivit pentru fântâna Feng Shui

Apa reprezintă bogăția în Feng Shui. Multe persoane se întreabă care este locul cel mai potrivit pentru o fântână Feng Shui. Conform principiilor Feng Shui, este ideal să plasați un element de apă, cum ar fi o fântână, cât mai aproape de intrarea în casă. Poate fi chiar la intrare, înăuntru sau imediat afară, dar cel mai important detaliu este că apa ar trebui să curgă spre centrul casei dumneavoastră. Asta înseamnă că bogăția are ocazia de a se îndrepta spre voi!

  1. Acoperiți televizorul din dormitor

Cei mai mulți dintre noi au televizoare în dormitor. Este mai practic așa. Dacă aveți probleme cu somnul sau chiar insomnii, este o idee bună să acoperiți televizorul atunci când nu îl utilizați. Energia activă a acestuia, precum și aspectul electronic se pot dovedi a fi distrugătoare pentru energia liniștită, caldă și senină care duce la un somn lung și odihnitor. Sugestia noastră: găsiți o eșarfă sau o țesătură frumoasă și acoperiți televizorul din dormitor!

Mai multe despre Feng Shui AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *