Articole Eurocor

UK out! Ce limba straina sa inveti?

brexitDin moment ce britanicii si-au manifestat clar decizia de a parasi Uniunea Europeana, iar in urma referendumului de ieri acest lucru se va si intampla, engleza nu mai este o limba atat de valoroasa in Europa.

Asa-numitul Brexit va avea consecinte asupra Uniunii Europene si, implicit, a romanilor. Pana acum engleza era limba cea mai cautata atat de angajatori, cat si de angajati. In conditiile in care Anglia nu va mai avea relatii cu Europa la fel de stranse, ce alta limba straina ar trebui sa inveti?

Motorul Uniunii Europene ramane Germania, iar cunostintele de germana vor fi mai folositoarea ca oricand! In plus, franceza este o alta optiune foarte folositoare in aceasta situatie.

Pentru a comanda cursul de Germana Incepatori apasa aici.

Cursantii care au urmat acest curs s-au declarat foarte multumiti! Cristinel Mociolan ne-a scris: Va multumesc din suflet pentru tot suportul acordat pe parcursul intregii perioade de studiu, de asemenea si pentru calificativul de la testul final, desi eu nu mi l-as fi acordat pentru ca nu-l merit. Ne bucuram sa rpimim frumoase din partea celor care beneficiaza de produsele noastre. Astfel ne dam seama ca ele sunt cu adevarat importante si valoaroase. 

Daca, in schimb, te pasioneaza sau vrei sa inveti limba franceza, iti recomandam cursul Franceza Incepatori Interactiv+Online pe care il poti accesa aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *