Articole Eurocor

Un alt fel de bilant de sfarsit de Martie

Mother, child, and grandmother running on a beach

Pentru ca este ultima zi din luna Martie, credem ca este un moment bun pentru a face un bilant al acestei luni. Ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus? Ai zambit in toate cele 31 de zile?

Ei bine, bilantul realizarilor concrete si palpabile cu totii stim sa il facem, insa cand vine vorba despre bilantul sufletului, totul devine mult mai dificil… Poate ca unitatea de masura in acest caz nu ar fi alta decat… o clipa. Stim, oamenii isi masoara viata in ani, neconstientizand faptul ca sufletul isi masoara existenta in clipe… de fericire. Alaturi de oamenii potriviti.

Trebuie sa ne uitam inapoi, in luna care tocmai a trecut, pentru a putea privi cu claritate inainte. Trebuie sa analizam lucrurile pe care le-am facut, pentru a vedea unde am gresit, unde stam bine si unde mai avem de lucrat cu noi. Iata cateva intrebari la care ar trebui sa-ti raspunzi:

  • Ai fost sincer cu tine? Ti-ai ascultat inima?
  • Ai facut ceea ce ti-a placut si ai vazut frumusetea, dincolo de ceea ce aparent era urat?
  • Ai simtit ca esti viu in intregime?
  • Ai simtit ca esti in locul potrivit?
  • Ai citit?

Cel mai mare curaj este sa ai puterea sa schimbi si sa TE schimbi. Gaseste-ti linistea, fa ceea ce-ti place si doreste-ti de la luna Aprilie mult mai multe realizari decat ai avut in Martie… 🙂

Fa ce-ti place! Alege-ti cursurile care ti se potrivesc, urmeaza-le si fii cel mai bun in domeniul tau! Noi avem incredere ca vei reusi! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *